Pain och pool

Nu när solen börjar kika fram och graderna börjar stiga över 20 celcius, så passar det perfekt för mig att massakrera min tå. Anyway, idag har jag olav och micael slitit med att sätta upp en pool som min fader köpt igår, det kändes bra att ha två så tekniska personer med sig när man antog sig ett sådant stort uppdrag, speciellt Olav. Poolen kom upp iaf efter många om och men, nu håller den på att fyllas med vatten.
Tack för hjälpen killar.
HEJ HEJ

hej

här följer ett jätteseriöst inlägg. Det handlar om att man borde få sjunga jättehögt i sitt eget kvarter mitt i natten, annars funkar det inte.
Det var det jag ville säga, jag tycker om att sjunga mitt i natten när jag är lite onykter hej då
HEJ HEJ


Sommarlov WTF

jahapp då har äntligen mitt sommarlov kommit, även fast det typ varit sommarlov den senaste veckan ändå.
Igår hade bergslag avslutning och jag blev inbjuden till naturarnas avslutnings fest, det var trevligt och roligt. Lite synd att jag inte kunna stanna så länge pga jag hade skola dagen efter.
Idag hade vi avslutning, som vanligt fick vi sitta och svettas i aulan i typ 45min och lyssna på estetarna innan vi fick gå och få våra betyg. Vi fick betygen och lite tårta för att det var sista gången vi skulle ha våra klassföreståndare då Marcus byter skola till bergslag och Berit går i pension. Det var lite sorgligt. Sedan följde herr lille douge, olav och martin larsson med mig på stan för att handla blomma till Sasha som tog studenten idag. Jag köpte en jävla solros för 90kr, känner mig något lurad av blomster tanten. Vi väntade utanför skolan tills utsläppet började. Vi träffade våra andra klasskamrater där och disskuterade lite om hur våran avslutningsfilm ska vara, vi har våra ideér men inget jag ska avslöja än. Studenterna blev utsläppta runt klockan 12.30, vi lämnade blommar och det andra krimskramset till Sasha och begav oss hemåt.
Jag hann dock inte vara hemma så länge innan det bar av till Emil som också tog studenten idag, lämnade en blomma och ett presentkort till honom och fick lite smörgåstårta. Efter det stack jag till Johan "Hank" Örhall som även han tog studenten idag, han fick också en blomma och ett presentkort.
Nu ska jag äta lite och sen blir det fest igen, ha det gott alla mina tillgivna läsare!

HEJ HEJ


Onödig vecka

Denna vecka är vad jag skulle kalla en onödig vecka, de ända riktiga lektionerna vi har är historia och svenska. Vilket kanske utgör 10% av våran vecka.
Igår var jag ledig, det firades med att sova jättelänge för att sedan övningsköra. Drog och tränade med Johan, det var roligt för vi har inte tränat tillsammans på länge.
Nu sitter jag i skolan med Olav och Martin Larsson. Förbereder oss för argumentation på svenskan, jag ska vara för fildelning.
Inte så intressant blogginlägg.
HEJ HEJ

RSS 2.0