Kratta

Idag vaknade jag typ klockan 12, gjorde lite frukost, rostad macka och yogurth. Sedan somnade jag i soffan ett tag. Mamma kom hem och påpekade att jag bör kratta upp alla löv utomhus. Jättekul, krattade i en och en halv timme. Senare kom Olav hit. Han skulle äta pizza så vi bestämde oss för att ge lille Douge ett besök.
Resten av kvällen har vi spelat UFC, han jävla brasilianarn är så kass.

Inte det roligaste inlägget är lite ringrostig från uppehållet
HEJ HEJ


Efterlängtat inlägg

Här kommer det, det långt efterlängtade inlägget här på bloggen. I cirka två till tre långa kalla höst / sen-sommar månader har ni suttit i era stugor bänkade framför dessa dataskärmar i väntan på att just detta inlägg skulle komma.

Dagen började klockan elva, då jag steg upp för att laga en kulinarisk frukost. När jag kom upp för trappan möttes jag av morfar Ingmar som hade varit ute och gått med vår hund. Frukosten innehöll en macka med smör, gott.
Hade tänkt att göra lite på min powerpoint om kalla kriget, men såklart skjöt jag upp det en dag till. För att istället kolla på youtube i två timmar.
Jag begav mig till gymmet för att springa lite till projektarbetet, men det var en kvinna som ville ha löpbandet så jag fick bara springa i 25min.

Jag tackar min gästbloggare Lovisa Bengtzen som hoppade in i min frånvaro!

och i vanlig sed, här kommer ett roligt youtube klipp

HEJ HEJ



Kan vara världens sämsta blogg...

Ja Martin. Jag måste tyvärr yttra mig och bara skriva den hårda, men jävligt sanna rubriken. För det stämmer.. Nästan iallafall. Kan vara världens sämsta upptaderade blogg!? Det kanske stämmer bättre. Jag ber om ursäkt.
Som ni (ni? det är bara jag som läser den här bloggen) kanske förstår har Martin fått hjälp idag för att få fart på skrivandet igen genom en gästbloggare, ingen annan än Lovisa "Kungen" Bengtzén. Jo man tackar ja. Inte dåligt det inte. För att visa för Martin vilken bra bloggare han egentligen är ska jag skriva en peppande dikt till pojken som jag länge sugit på....

          Martin Martin du är bra,
    jag behöver läsa din blogg varje da´.
   Bara för att du skriver så oerhört kul,
   jag hoppas du har skärpt dig framtill jul!
  Annars kommer jag att sluta titta på din blogg,
   och börja skriva tråkiga saker i din facebook logg...
  Hoppas du skärper dig efter denna fina visa,
     för jag heter Lovisa och du vet att jag kan fisa.
   Jag har varnat dig och nu är det upptill dig,
      för du får inte nån mer pepp dikt av mig.
             Puss å hej, leverpastej
                                          
                                           // Fisan Bengtzén


RSS 2.0